Samsung ColorXpression CLX-6250FX - втора употреба

 
На склад!

Доставка
: Получи в петък, 21 декември 2018 ако направите поръчка през следващите 16 часа и 4 минути
   
 
Цена:    285.00 лв    
Код:
10512
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 28.03 лв. на месец

 
 
Разглеждан(а) : 249 пъти!

А клас 

Принтер, класифициран като А клас:      

 

1. Работи според предназначението си, има наличен консуматив и е без забележки по тестово копие.

 

А минус клас

Принтер, класифициран като А минус (-) клас:

 

2. Работи според предназначението си, има наличен консуматив и незначителни забележки при печат и/или по тестово копие, и/или по корпус.

 

В клас

Принтер, класифициран като В клас:

 

3. Работи според предназначението си, има наличен консуматив и са възможни забележка/и при печат и/или по тестово копие.
4. Възможни забележки по корпус като: липсващи или счупени участъци, пукнатини, които нарушават естетическото ползване на артикула.

 

5. Неработещ или сервизно запечатан порт, например: locked LPT1/USB.
6. Износеността и степента на употреба, в това число липсата на декоративни и уплътнителни елементи като капачета, гумички, броят на копията по брояч и др., които не влияят на нормалното ползване на артикула.

 

Консуматив – тонер касета 

 

7. Demo/Low Toner – касетата е с такъв статус, когато нивото на тонер при тестово копие показва, че е под 30%.
8. ОК Toner – касетата е с такъв статус, когато нивото на тонер при тестово копие показва, че е над 30%.

 

 
Кратко описание:
А клас, 9600 x 600 dpi, 25 ppm, Scanner, Fax, Demo Toner, USB 2.0, 10/100
 


Обобщена информация:

Марка Samsung
Модел ColorXpression CLX-6250FX
Статус А клас
Доп. инфо 9600 x 600 dpi, 25 ppm, Scanner, Fax, Demo Toner
USB USB 2.0
Вид мрежова карта 10/100
 
 

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


 
Последна актуализация на : 18-12-2018 16:06.