PRE-ORDER: World of Warcraft: Battle for Azeroth Pre-Purchase Copy

 
   
 

Продукта е изчерпан
и не може да се поръчва!!!
 
Разглеждан(а) : 3023 пъти!
 
 


Обобщена информация:

Битката срещу Огнения легион e оставила света на Азерот потънал в руини, а разрушеното доверие между Алианса и Ордата ще се окаже нещото, което най-трудно би могло да бъде съградено отново.

В Battle for Azeroth, падането на Легиона е положило началото на серия от катастрофални инциденти, които разпалват с нова сила изконното яростно съперничество между благородния Алианс и могъщата Орда. Започва епоха на война, в която героите на Азерот трябва да открият нови съюзи в една надпревара за заграбването на най-могъщите ресурси по света. Всяка страна иска да обърне хода на битката в своя полза, докато паралелно с това и Алиансът, и Ордата се сражават на няколко фронта, за да определят коя страна в конфликта ще поведе Азерот към несигурното му бъдеще.

„В сърцевината на Warcraft сагата винаги е стоял конфликтът и в Battle for Azeroth напрежението, което се е трупало от много време насам ескалира в открита война“ споделя Майк Морхайм, президент и съосновател на Blizzard Entertainment. „Играчите на World of Warcraft са изключително пламенни в привързаността си към персонажите и фракциите, с които се асоциират в играта, и този експанжън ще ги накара да декларират с още по-голяма гордост своята вярност към Ордата или Алианса.“

World of Warcraft: Battle for Azeroth е изграден около идеята да предложи нови механики и съдържание, които да подложат на изпитание силата на героите и предаността им към тяхната фракция.

Изследвай две нови приказни земи! Като шампион на Ордата, трябва да се отправиш на пътешествие към империята Зандалар, в опит да убедиш троловете да присъединят могъщата си флота към армиите на твоята фракция. Защитниците на Алианса, от своя страна, трябва да си проправят път към морското царство Кул Тирас, домът на лейди Праудмуър, за да призоват обитателите му под бойните си знамена.

Вербувай нови съюзнически раси! Промени облика на своето приключение с помощта на новите раси и техните уникални умения. Спечели доверието на Highmountain Таурените, Void Елфите, Dark Iron Джуджетата и други фантастични създания, за да се сдобиеш с възможността да си създадеш нов персонаж от тази раса и да прибавиш силата му към армиите на твоята фракция.

Открий съкровищата на островите от Великото море! Разгадай тайните на неизброимите некартографирани острови из Азерот, проправяйки си път през непрестанно променяща се плетеница от врагове, локации и мисии. Сражавай се в групи от по трима в надпреварата с подлите нашественици – или вражески играчи – за завладяването на островните ресурси, които могат да променят баланса на силите във войната за Азерот.

Включи се в мащабните битки на режима Warfronts! Излез на бойното поле заедно в групи от 20 играчи, сражаващи се заедно в името на общата цел – завладяването на локации от ключово стратегическо значение. Събирай ресурси, за да увеличаваш силите на фракцията си, поведи щурма, докато войниците ти обсаждат вражеските позиции и предизвикай на двубой противниковия командир, за да се покриеш със слава в този нов PvE режим, вдъхновен от битките в класическите Warcraft игри.

Зареди броните си с титанична мощ! Търси залежите на Азерит – безценния нов ресурс, появил се при събуждането на Легиона. Използвай минералите, за да заредиш легендарният артефакт Сърцето на Азерот, поверен на всеки герой от Магни Бронзбиърд, с чиято помощ можеш да персонифицираш екипировката си с нови сили и възможности.
Развий героя си до 120-то ниво! Впусни се в главозамайващите нови приключения, за да достигнеш максималното ниво на експанжъна, след което продължи да увеличаваш силата си жънейки победи и слава в новите Световни куестове, рейдове и подземия.

Възползвай се от новия моментен бууст до 110-то ниво! Влез в бушуващия конфликт между Ордата и Алианса, достатъчно подготвен, за да оцелееш в първите редици на зловещата нова война.

Свържи се със свои съмишленици! Присъедини се към играчи на WoW, които споделят сходни с твоите интереси в постоянните крос-териториални Общества. Споделяй стратегии с другите представители на твоя клас, сближи се със собствениците на аукционни къщи, комуникирай със свои съмишленици и разшири социалните си кръгове.

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 05-10-2018 16:00.