AOC представи нестандартния монитор e1649fwu
 
Асортиментът от продукти на компанията AOC се попълни с модела e1649fwu. Новият монитор има екран с диагонал 15,6 инча и светодиодна подсветка. Размерът на устройството не е толкова голям, ако става дума за обикновен монитор. Работата е там обаче, че AOC e1649fwu не е съвсем обикновен. По-точно, за момента такива изделия все още могат да бъдат считани за съвсем нестандартни. За функционирането на AOC e1649fwu е достатъчно наличието на само един порт USB 2.0 - интерфейсът се използва едновременно за получаване на данни и за захранване на монитора. Така за момента AOC e1649fwu е най-големият монитор от този тип.
Дисплеят на AOC e1649fwu има резолюция от 1366 х 768 пиксела, а времето за реакция на устройството не надвишава 5 милисекунди. Екранът може да изобразява 262 хиляди цвята.
Като се има предвид малкия размер на новия продукт и това, че не е необходим захранващ адаптер, който да се включва в електрическата мрежа, мониторът бързо може да се превърне в любим спътник на хората, които пътуват доста. С оглед на това производителят е проектирал поставката на модела така, че да може да се сгъва - в сгънато състояние устройството е съвсем компактно. Друг интересен факт е, че сгъваемата поставка позволява както хоризонтална, така и вертикална ориентация на екрана.
Цената на новия продукт на компанията AOC е 139 щатски долара.
kaldata.com
Разглеждан(а) : 3 пъти!