Плащане и Доставка


Поддържани методи за плащане


С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в Елкомп-68 онлайн магазина :На място в офиса - Може да заплатите на място в офиса на Елкомп-68 ООД. Тази възможност е особено удобна, ако живеете в Пазарджик или региона, тъй като може да комбинирате плащането с получаването на поръчката. В нашия офис може да заплатите за своята поръчка както в брой, така и с помощта на дебитна или кредитна карта през наличния на мястото ПОС терминал.С банков превод - Имате възможност да платите за своята поръчка чрез банков превод, като по време на подаване на заявката в системата ще Ви се изпише сметката, на която трябва да преведете пълната сума.Плащане при доставка - Налична е и възможност за доставка с наложен платеж. С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който Ви я достави. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността, но е свързан и с допълнителна такса за услугата, която се плаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги.На изплащане през JET Credit - На място в нашия офис може да кандидатствате за покупка на лизинг през JET Кредит за предлаганите в онлайн магазина стоки, независимо от тяхната стойност.Как се извършва доставката на поръчките?


Предлагаме няколко различни възможности да получите своята поръчка, направена в онлайн магазина :


  • на място в нашия офис
  • доставка в рамките на гр. Пазарджик за наша сметка
  • доставка с куриер директно до вашия дом, офис или до офиса на куриера

За доставки се използват услугите на куриерска фирма Еконт, изброени по-долу. Онлайн магазинът извършва поръчки на територията на цялата страна, като за целта се използва доставка с куриер. Времето за доставка започва да тече от момента, в който вашата поръчка е със статус на готовност (обработва се), а не от момента, в който сте я направили в сайта! При наличието на забавяне или проблем с направената от Васпоръчка, ще се свържем с Васв максимално кратък срок, за да Ви информираме своевременно.Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса

Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града, може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги. При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик, изчакайте да се свържем с Вас, за да потвърдим и да уточним кога ще Ви е най-удобно да ни посетите. Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.


При ползване на куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна.
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока, поръчана в работен ден (понеделник-петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока, поръчана в събота и неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката, позлвайте бутона "Изчисли цената" по-долу!
За да проверите статуса на вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по-долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.
Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/), за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20


Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите, посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...