203бр.  41стр.


Мрежа List

 Подреди :
 Покажи :
 
  Intel Core 2 Duo E6300 1860Mhz 2MB, NO RAM DDR2, NO HDD SATA, NO OD  Детайли 
10 април
10.00 лв.
Код:
45968
 
  Intel Core 2 Duo E6300 1860Mhz 2MB, NO RAM, NO HDD, NO OD  Детайли 
10 април
10.00 лв.
Код:
44076
 
  Марка: Exsys Модел: EX-41052 Доп. инфо: 2xDB9 Male Powered for PC Статус: А клас Вид контролер: RS-232 Form Factor: Standard Profile Арт. № 80069346  Детайли 
3 април
26.00 лв.
Код:
46410
 
  Intel Dual-Core E5200 2500Mhz 2MB, 2048MB DDR2, 160 GB SATA, DVD  Детайли 
10 април
69.00 лв.
Код:
27535