182бр.  37стр.


Мрежа List

 Подреди :
 Покажи :
 
  Intel Core 2 Duo E6300 1860Mhz 2MB, NO RAM, NO HDD, NO OD  Детайли 
31 януари
10.00 лв.
Код:
46825
 
  Intel Core 2 Duo E6300 1860Mhz 2MB, NO RAM DDR2, NO HDD SATA, NO OD  Детайли 
31 януари
10.00 лв.
Код:
45968
 
  Intel Core 2 Duo E6300 1860Mhz 2MB, NO RAM, NO HDD, NO OD  Детайли 
31 януари
10.00 лв.
Код:
44076
 
  Intel Core 2 Duo E6550 2330Mhz 4MB, NO RAM, NO HDD, NO OD, NO ADAPTER  Детайли 
31 януари
10.00 лв.
Код:
42897
 
  Intel Core 2 Duo E8400 3000Mhz 6MB, 2048MB So-Dimm DDR2, 80 GB SATA 2.5", Slim DVD-RW, NO ADAPTER  Детайли 
31 януари
10.00 лв.
Код:
43577