ATIV Smart Tab 5 дебютира в България
 
Samsung представи в България иновативният ATIV Smart Tab 5 – устройство, което комбинира компютър и таблет с достъп до разнообразни приложения. С едно натискане на бутон ATIV Tab 5 се превръща от компютър в таблет и обратно. Моделът е оптимизиран за работа с Windows 8.

Корейската компания позиционира ATIV Tab 5 като устройство за потребители с динамичен начин на живот, които държат да имат лесно преносим компютър навсякъде и по всяко време.

ATIV Tab 5 е снабден със стилус S-Pen, който дава възможност за писане и рисуване както на бюро, така и в движение. Подобно на химикалка или молив, дигиталната писалка Wacom отговаря на нуждите на професионални дизайнери със своето ниво на чувствителност на натиск 1024. Предварително заредените приложения - S-Note и програмата S-Pen улесняват писането и рисуването.
S-Camera се възползва от интегрираните предна и задна камери, а S-Player осигурява възпроизвеждане на снимки и видео във всякакъв формат. 11,6-инчовият Full HD LCD дисплей има яркост от 400 нита.
ATIV Tab 5 е тънък само 9,9 мм. Устройството разполага с USB 2.0, mHDMI, MiniSD и два допълнителни USB 2.0 порта на клавиатурата. Батерията издържа до 13,5 часа.

www.technews.bg
Разглеждан(а) : 3 пъти!