Cataclysm в Националния дворец на културата
 
Националният дворец на културата ще бъде разтърсен от Cataclysm в полунощ на 6 срещу 7 декември тази година! Фирма "Пулсар" ви кани в епицентъра на бедствието - Зала 3 на НДК, за да преминем заедно в една нова ера от сагата World of WarCraft! Отброяването на последните часове преди Азерот да бъде преобразен завинаги ще започне в 18:00 часа българско време и ще завърши в 00:00 часа, когато всеки воин от Ордата или Алианса ще получи своето предварително поръчано копие от World of Warcraft: Cataclysm.

Началото на шоуто ще бъде поставено от домакина на премиерното парти на World of WarCraft: Cataclysm - добре познатият водещ на телевизионното предаване "Myst" Роро Кавалджиев. Специален гост ще бъде Елица Тодорова, която заедно със своя партньор Стоян Янкулов-Стунджи представи страната ни на „Евровизия” през 2007 г. Певицата ще представи свои авторски импровизации върху популярната музика от саундтраковете на игрите от поредицата World of WarCraft.

За пръв път пред широка публика ще бъде представен зрелищен 3D проект – прожектиране на триизмерни изображения върху различни повърхности. Гостите ще могат напълно да се потопят в атмосферата на любимия си World of WarCraft свят с оживелите пред очите им познати картини от играта.

Докато чакат Детуинг да разпери смъртоносните си криле, посетителите могат да участват в турнири по StarCraft II и World of WarCraft Trading Card Game, състезание за най-добър костюм на герой от игра (cosplay) и много тематични куестове. Най-старателните разбира се ще получат и страхотни награди, осигурени от организаторите на събитието "Пулсар" и официалните спонсори: LG Electronics България, My Computer, Асбис България и "Валинор Паладиум". Гостите на премиерното парти ще имат възможност да изпробват и най-новите игри от света на конзолите в специално обособена гейм зона. Там те ще могат да се докоснат и до 3D телевизори и очила за триизмерно виждане, любезно предоставени от LG Electronics България. По случай Никулден организаторите са предвидили и забавен турнир по риболовната игра Rapala Pro Bass Fishing, наречен „Улови си Razer Naga”. Празникът ще бъде подсилен от автентичния бой със средновековни мечове, умело пресъздаден от клуб "Мотус”, както и от приказните герои от LARP България.

С оглед спазването на изискванията на Закона за закрила на детето, всички непълнолетни гости на премиерното парти на World of WarCraft: Cataclysm ще трябва да бъдат със свой родител, настойник или пълнолетен придружител. На място в Зала 3 ще бъдат предоставени декларации за придружител. Можете да изтеглите декларацията за придружител и от тук.

Онези от вас, които не успеят да дойдат на партито в центъра на София, ще могат в полунощ да вземат своите предварително поръчани копия или да си закупят игра на място в магазините от веригата "Pulsar Games" в Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора. Във Варна ще бъде отворен търговският обект на ул. "Райко Жинзифов" No.14, а в Пловдив - "Pulsar Games" на ул. "Загреб" No. 2 (зад Централни хали). В Бургас ще работи магазинът в “Бургас Плаза Мол” (ж.к. Изгрев, ул. Транспортна - магазин 101 на партера), а в Стара Загора – търговският обект в Park Mall Стара Загора. Повече информация за часа, в който клиентите ще трябва да бъдат в обявените магазини в страната, може да бъде получена на място в конкретните търговски обекти.

Разглеждан(а) : 2 пъти!