Crysis 3 идва догодина през пролетта
 
Новият епизод от успешната игра Crysis, на разработчиците от Crytek, ще излезе през пролетта на 2013 г. за PC, Xbox 360 и PS3, обявиха вчера от Electronic Arts.Действието ще се развива през 2047-а година, а играчите ще влязат в ролята на Prophet, който се връща в New York за да открие, че градът е покрит с Nanodome, който е създаден от корумпираната корпорация Cell.
Градът ще включва седем зони, наречени Seven Wonders, които са покрити с дървета, гъсти тресавища и бързи реки. За да се пребори с тази опасна среда, Prophet е екипиран със смъртоносен лък, добре известният нано костюм и още много нови технологии.
„Crysis 3 е микс от битки с високо технологични човешки и извънземни оръжия, които геймърите ще харесат“, сподели Севат Йерли, изпълнителен директор на Crytek.
Третата поредица на играта ще е с най-новата технология на CryENGINE, с който разработчиците ни обещават невиждани досега зрелища и чудеса.Нетърпеливите фенове на играта могат да направят предварителни поръчки за някои варианти на играта още от сега. Може да се поръча изданието Crysis 3 Hunter Edition, който ще даде на геймърите споменатия лък и достъп до мултиплейър режим, като ще има още три допълнения, наречени Stalker Pack, Overkill Pack и Predator Pack и предлагащи в допълнение характерен боен арсенал.

Първият трейлър на играта се очаква следващата седмица.

Източник: kaldata.com
Разглеждан(а) : 5 пъти!