Defender представи геймърските мишки GM-2000 Stinger и GM-3000 Bullet
 
Компанията Defender представи геймърските мишки GM-2000 Stinger и GM-3000 Bullet. Новите продукти са оборудвани с шест бутона, всеки от които може да бъде програмиран. Колелото за 4D-превъртане позволява осъществяване на навигация в четири направления. Максималната скорост на движение е 1 милисекунда, времето за реакция - до 3 ms, а максималното ускорение - до 20g.
GM-2000 Stinger предлага на геймърите 5 режима на резолюция от 400 до 2 000 dpi, а Defender GM-3000 Bullet - шест - от 600 до 3 600 dpi. Бутонът за превключване на резолюцията разполага с подсветка в различни цветове, така че за геймърите няма да бъде трудно да подберат и запаметят най-удобния за тях режим в зависимост от това от какво се нуждаят в момента - от висока скорост на преместване на курсора или от точност на позиционирането.


Благодарение на използването на технологията Total Control всичко случващо се по време на играта ще бъде под контрола на потребителя: курсорът на новите продукти се премества само при съприкосновение на мишката с контактната повърхност, като движението му спира при повдигане на устройството от нея. Специализиран софтуер, включен в доставния комплект, позволява настройка на персонални команди или програмиране на различни предпочитани скриптове и споделянето им с приятели.
В комплекта на Defender GM-3000 Bullet са включени и тежести с общо тегло 19,5 грама, с помощта на които потребителят може да настрои оптимално тегло за мишката в конкретната игра. За този модел производителят е предвидил и пет комплекта резервни тефлонови крачета, които осигуряват добро сцепление с повърхността за прецизно движение върху нея.
kaldata.com
Разглеждан(а) : 4 пъти!