Duke Nukem Forever - защо се бави?
 
След повече от 14 години на очакване, надежди и разочарования, по всичко личеше, че Duke Nukem Forever най-сетне ще стане реалност. Месец май бе практически зад ъгъла, но средният път на съдбата отново се изпъна пред лицето на храбрия виртуален герой.

Защо?

Студиото Gearbox използва забавен видео клип, за да съобщи неприятната новина, че играта се отлага отново, този път за месец юни. Едва ли има друго заглавие - РС или конзолно - новината за чието забавяне да се приеме с усмивка, но (почти) неподправената реакция на Ранди Пичфорд в края на клипа предизвика точно това.

"Не е шега и не е трик", обяснява самият Ранди по-късно. "Когато обявихме, че Duke излиза през май, наистина вярвахме в това".

"Винаги съществува определена степен на несигурност и ние използваме нашия опит, за да я предвидим. За съжаление не сме перфектни, що се отнася до предсказването на различни бъдещи положения. Това в което сме перфектни обаче е, че когато си поставим една цел, работим неуморно за постигането й".

"Все си мисля, че можехме да смогнем и за май, но това щеше да бъде риск, който нямаше да се понрави нa геймърите, чакали толкова дълго, за да играят на Duke Nukem Forever", продължава Пичфорд.

"Знаем че феновете искат играта да бъде пусната колкото се може по-бързо, ние също го искаме. Убеден съм обаче, че е това забавяне е в техен интерес".

Така Duke Nukem Forever вече се очаква на 10 юни за PC. PS3 и XBOX360.

Вероятно.

Разглеждан(а) : 6 пъти!