Heart Of The Swarm едва ли през 2012 г.
 
Ако сте сред феновете, които се надяват да видят Starcraft 2: Heart Of The Swarm преди края на тази година, пригответе се по-скоро за разочарование.

След като преди време се говореше, че Heart Of The Swarm може да се появи през 2011 г., а след това Blizzard намекна, че 2012 г. е вероятната година на излизане, сега това най-вероятно няма да се сбъдне.

Поне по думите на анализатора Дъг Кройц от Cowen&Company.

"Обикновено Blizzard вкарва новите си игри в бета тестове между 3 и 6 месеца преди официалната им премиера. Тъй като към момента все още остават 5 месеца до края на годината, теоретично е възможно да видим Starcraft 2: Heart Of The Swarm преди 31 декември 2012 г., но нашите очаквания са това по-скоро да стане във фискалната 2013 г.", пише Кройц в свой анализ.

За разлика от повечето фискални години на големите компании, които не съвпадат с календарните, тази на Blizzard завършва именно на 31 декември, така че фискалната 2013 реално означава периода от януари до декември 2013 г.

Все пак почитателите на реалновремевата стратегия ще имат известен повод за утеха, след като компанията обяви, че посетителите на Gamescom 2012 ще имат възможност да пробват мултиплейър демо на Heart of the Swarm с новите единици на Terran, Protoss и Zerg
Разглеждан(а) : 2 пъти!