Лазерен принтер за по-сериозно натоварване - Samsung ML-3750ND
 
Новото B2B решение предлага удобен интерфейс за дистанционно управление на разходите за печат в офис или работна група

Samsung Electronics стартира за българския пазар продажбите на новото си лазерно B2B решение за печат, предназначено за сериозно месечно натоварване до 80 000 страници. ML-3750ND е монохромен A4 лазерен принтер със скорост 35ppm и поддръжка на Gigabit LAN. Фокусът му е върху постигане на рекордно ниска цена на притежание чрез минимизиране на времето и разходите за поддръжка и иновативни технологии за спестяване на тонер, хартия и електроенергия. Тези технологии го превръщат не само в изключително икономично, а и в модерно екологично решение с висока енергийна ефективност и нисък въглероден отпечатък.

ML-3750 ND е силно конкурентен модел благодарение на ниската си цена на притежание. За него се предлагат висококапацитетни тонер касети за 15 000 страници. Изборът на тези касети намалява себестойността на отпечатано копие и честотата на смяна на тонера. Вграденият в драйвера Result Simulator показва графично точно с колко ще се намалят въглеродните емисии, разходът на електричество, тонер и хартия в резултат на избраните настройки. Така всеки служител в офиса става ангажиран с постигането на максимално икономичен и щадящ природата печат.ML-3750ND е разработен за съвременния мрежов офис, в който конфиденциалността на информацията е от ключово значение. Затова Samsung предлага защита на разпечатването на важните документи с PIN код. Принтерът ще отпечата подадения му документ само след въвеждане на съответния PIN код на място от контролния му панел.Ниското TCO не изключва високата производителност. Дори напротив. Процесор на 533 MHz и високоскоростна 1 Gigabit LAN гарантират бързата обработка дори на тежки едновременно подадени към мрежовия принтер задания. Същевременно моделът позволява както икономично разпечатване на оперативните документи, така и висококачествени разпечатки на официални документи върху различни видове носители, специални и по-тежки хартии.

Скоростта на печат е 35ppm, времето до печат на първата страница – едва 6,5 секунди. И един много важен параметър – ниското ниво на шум, което е под 52dBA в работен режим.

източник: hicomm.bg
Разглеждан(а) : 1 пъти!