LG представи новите си монитори IPS5 с точно цветопредаване
 

Компанията LG Electronics представи новата си серия монитори LG IPS5, базирани на технологията In-Plane Switching (IPS), която осигурява по-добра точност в цветопредаването и широк зрителен ъгъл. В допълнение, всички модели от серията са фабрично калибрирани за да се гарантира правилното възпроизвеждане на цветовете и отенъците.
Мониторите LG IPS5 поддържат цветова температура на оптимално ниво от около 6500K, което позволява възпроизвеждането на цветовете, максимално близко до оригинала. Това дава възможност за съхраняване на идентичността на цветовете с тези, присъстващи в оригиналното изображение.
Новите модели се отличават с ергономичен дизайн и регулируема по височина стойка, която може да бъде завъртяна на почти всеки ъгъл. Благодарение на функциите Dual Package, мониторите LG IPS5 позволяват лесно настройване за работа с втори дисплей, а с натискането на един бутон се появява допълнителен панел за задачите.
"Ние се стремим непрекъснато да усъвършенстваме нашите монитори, използвайки най-добрите и най-модерните технологии" - казва Havis Kwon, президент и главен изпълнителен директор на компанията LG Electronics Home Entertainment. - "Мониторите от серията IPS5 са доказателство за нашите стремежи. Те с невероятна точност предават цветовете на изображението с широк зрителен ъгъл, което съответства на най-високите изисквания от професионалистите в сферата на графичната обработка и фотографиите".
Новата серия монитори включва моделите LG IPS235V (23 инча), LG IPS225V (21,5 инча), LG IPS235T (23 инча) и LG IPS225T (21,5 инча). Всички те имат резолюция от 1920x1080 пиксела, яркост 250 кд/м2, контраст 5 000 000:1 и 5 мс време за реакция. Новите продукти вече са пуснати в продажба на европейския пазар, а мониторите от серията LG IPS5P ще бъдат пуснати през ноември.

kaldata.com
Разглеждан(а) : 7 пъти!