Нова Paragon система ще добави още 100 допълнителни нива за развитие на героите в Diablo III
 
След повече от три месеца на пазара, Diablo III може да се похвали с редица рекорди по отношение на продажбите, значителни приходи за създателите си и много забавни минути за почитателите си. Според обратната връзка на Blizzard обаче, голяма част от феновете на култовата RPG игра започват да се отегчават от достигането на пределното 60-то ниво за развитие на героя си, тъй като нямат повече възможности за усъвършенстването му и мотиви да продължат да трепят адските създания. Но ако сте сред отегчените, за вас има и добра новина - съвсем скоро компанията ще поправи това положение с излизането на предстоящия Patch 1.0.4.

В него разработчиците на Blizzard са реализирали нова "Paragon система", която ще добави ефективно още цели 100 допълнителни нива за развитие на героите в Diablo III. Казано иначе, играчите ще могат да продължат с усъвършенстването на героите си и след достигане на 60-то ниво, като всяко от 100-те нови Paragon нива ще подобрява основните атрибути на персонажа (Strength, Dexterity, Intelligence, Vitality), както и magic / gold find характеристиките, които ще се подобряват с по 3% с всяко достигнато ниво. Paragon системата ще се илюстрира и с някои козметични промени във визуализацията на героите.

Diablo III

Възможностите за допълнително развитие на персонажите в Diablo III след достигане на 60-то ниво не са единствената новост, която ще дойде с Пач 1.0.4. През последните няколко дни на официалния сайт на играта Blizzard описва подробно и други промени, които касаят системната механика, легендарните предмети и специфичните особености на всяка от класите.Според последната информация от Blizzard, новият Пач 1.0.4 за Diablo III ще бъде пуснат за потребителите днес. Във връзка с това компанията предупреждава, че за да се осигури безпроблемно обновление, играта ще бъде офлайн за поддръжка в продължение на няколко часа, през които няма да бъде достъпна за ползване. Ето за кои часове става въпрос според официалната информация:

The Americas: 3:00 a.m. PDT to 1:00 p.m. PDT (August 21)
Europe: 8:00 p.m. PDT (August 21) to 6:00 a.m. PDT (August 22)
Asia: 11:00 a.m. PDT to 11:00 p.m. PDT (August 22)

източник :
pcworld.bg
Разглеждан(а) : 6 пъти!