Ново, EVGA супер-дъно, базирано на чипсета Intel P67
 
До момента феновете на култовата хардуерна компания, търсещи LGA 1155 базирана дънна платка можеха да разчитат единствено на модела P67 SLI, който уви заради проблемите с чипсета на който е базиран в момента не е наличен за продажба.

Скоро това ще се промени с появата на нов P67 базирана дънна платка. Името на модела е P67 FTW и вероятно става дума за продукт използващ новата B3 stepping ревизия на проблемният чипсет. Цената на която ще се появи FTW ще е около $200, а основните плюсове на модела разбира се ще се отнасят най-вече до възможностите за овърклок на процесора, който той ще предлага.

Платката ще използва 12 фазен дизайн на захранването, ще включва шест PCI-Express х16 слота и ще поддържа едновременно SLI и CrossFireX технологии за едновременна работа на два и повече графични адаптера. Дъното предлага още четири DDR3 слота за памет, два SATA 6.0 Gbps и четири SATA 3.0 Gbps порта, Gigabit Ethernet мрежови вход, 7.1 канално аудио, LED индикация за възникнали проблеми и специални Power, Reset и Clear CMOS бутони.

hicomm.bg
Разглеждан(а) : 14 пъти!