PC GAMES Godfather 2 | Кръстникът 2

 


Доставка
: Получи в сряда, 24 април 2024 ако направите поръчка през следващите 21 часа и 53 минути
   
 
Цена:    29.95 лв    
Код:
11169
 Единични бройки!!!
 
Разглеждан(а) : 9677 пъти!
 
 


Обобщена информация:

След като Майкъл Корлеоне се издига до титлата Дон на Ню Йорк, играчите се пренасят в нови градове, за да изграждат фамилиите си чрез изнудване, монополизирайки незаконни криминални кръгове и побеждавайки нови фамилии с цел да станат най-мощната престъпна група в Америка. За да ви помогне в управлението на империята ви, The Godfather II представя “The Don’s View” – иновативна стратегическа мета-игра, която ви позволява да наблюдавате целия свят докато разраствате фамилния бизнес. При използването на Don’s View, вие имате възможност да изграждате, защитавате и разширявате криминалните си кръгове, като държите под око ходовете и плановете на съперническите фамилии. Ще научите и как да управлявате бизнеса на организираната престъпност като създадете фамилията на Момчетата за поръчки, ударна група, изпълняваща заповеди, и повишавате най-добрите от тях. Развиваща се в прекрасна отворена околна среда, The Godfather II усъвършенства популярния геймплей от първата игра и удвоява емблематичната за поредицата схема за управление BlackHand, която сега влива още повече бруталност в пръстите ви, представяйки нова комбо система, тактики за притискане и екзекуции. В The Godfather II вие ще участвате в побои рамо до рамо с подбрания от вас екип, който разполага със свои умения и познания. Всеки член на фамилията е специализиран в определена област като разрушения, палежи, инженерство, първа помощ и други. Като Дон вие управлявате фамилията, изпращате някои от мъжете си на мисии, докато се впускате в екшъна с други. Комбинацията от стратегически геймплей и организирана престъпност и бруталния BlackHand екшън различава The Godfather II от други игри от подобен тип.
Системни изисквания:
Windows XP /Vista

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 04-05-2012 3:15.