Samsung GALAXY Note
 
Samsung GALAXY Note “блести” с огромен HD Super AMOLED дисплей, подобрен S Pen интерфейс, висока мобилност и внушителна производителност, които на практика превръщат апарата в хибрид между смартфон и таблет.
В края на миналата седмица Samsung Electronics представи официално ново попълнение в свето портфолио от смартфони, неречно GALAXY Note. Според компанията, въпросният апарат е част от нова продуктова категория, която комбинира портативността и функционалността на таблетите и в същото време поддържа комуникационните възможности на смартфоните.
Смартфонът Samsung GALAXY Note прави впечатление със своя огромен 5,3-инчов HD Super AMOLED дисплей със 180-градусов зрителен ъгъл. Според производителя, екранът е най-големият от този тип на пазара и осигурява най-доброто за класа мобилно възпроизвеждане на видео, снимки, документи и уеб страници с наситено черно и ярки цветове. При това дебелината на смартфона е само 9,65 милиметра, което позволява на GALAXY Note да се побере във всеки джоб.

В комбинация със сензорния дисплей новият GALAXY Note използва и модерна технология за въвеждане на данни с дигитална писалка. Вграденият аксесоар S Pen може да бъде използван за прецизно скициране и рисуване, както и за моменталното улавяне на креативните идеи.
Моделът GALAXY Note разполага и с мултимедийното приложение S Memo, което е разработено, за да записва под всякаква форма съдържанието, създадено от потребителите. С него изображения, гласови записи, ръкописни бележки или рисунки могат да бъдат безпроблемно вписвани и конвертирани в записки, които да редактирате или споделяте.Специална функция за улавяне на изображението от екрана позволява на потребителите да запазят своята работа и да я редактират с помощта на S Pen, а в последствие да я споделят със своите контакти.
В софтуерната окомплектовка на устройството влиза и приложението за професионално планиране S Planner, което максимално оползотворява големия му дисплей. Специализираният софтуер интегрира телефонния бележник и виртуалния график и предлага интуитивен контрол и навигация, които помагат на потребителите лесно да организират своето ежедневие. Разбира се, поддържа се и новата фирмена услуга за мигновен обмен на съобщения Samsung ChatON.
Samsung GALAXY Note smartphone-tablet
Характерната за модерните смартфони висока производителност е гарантирана посредством двуядрен процесор с тактова честота от 1.4 GHz, а скоростта на мобилната връзка и уеб сърфирането – чрез поддръжката на технологиите HSPA+ и LTE.
Повече информация от pcworld.bg
Разглеждан(а) : 1 пъти!