Samsung Galaxy Skin ще бъде анонсиран в началото на 2012 година
 
В средата на тази година из необятните простори на глобалната мрежа се появи концептуалният гъвкав мобилен телефон Samsung Galaxy Skin. Неофициални източници твърдят, че той ще се превърне в реално съществуващо устройство в началото на следващата година.
Samsung Galaxy Skin представлява смартфон, изпълнен във форм фактор на сгъваем телефон. Сензорният му AMOLED-дисплей има резолюция 480 х 800 инча и диагонал от 4 инча. Благодарение на факта, че подложката на дисплея е произведена от гъвкав полиамид, той може да се огъва.
Известната до момента информация относно техническите характеристики на смартфона Samsung Galaxy Skin не е много. Засега се знае, че той е базиран на двуядрен процесор с тактова честота 1,2 GHz и е оборудван с 1 гигабайт оперативна памет, 16/32 GB вградена памет, 8-мегапикселова основна камера, както и с 0,3-мегапикселова камера за видеоразговори и батерия с капацитет 1 500 mAh. Размерите на корпуса на устройството са 221 х 67 х 8 милиметра.
Очаква се смартфонът Samsung Galaxy Skin да бъде анонсиран официално по време на изложението CES 2012, което ще се проведе в началото на следващата година в Лас Вегас, САЩ.

kaldata.com
Разглеждан(а) : 1 пъти!