USB „катинар” NZXT Bunker
 
Представяли сме ви какви ли не джаджи. Нито една от тях не може да стъпи на малкия пръст като идея и функционалност на NZXT Bunker – простичко изобретение, създадено от популярния производител на компютърни кутии, което, веднага щом го видите, ще си кажете „Защо никой друг досега не е предлагал подобно нещо?”.

На практика NZXT Bunker обезопасява вашите USB устройства по такъв начин, че никой не би могъл да ги открадне по време на поредното LAN парти, в училище или в някой налудничав домашен купон, пълен с хора, които не познавате и които се чудите как да изгоните.

На пръв поглед това е 5.25-инчово устройство, което се разполага на мястото на стандартните оптични устройства и се включва с един-единствен кабел към дъното. Всъщност обаче това е един

своеобразен USB "катинар"

NZXT Bunker се предлага в черен цвят, така че онези от вас, които имат чисто бели кутии, могат и да останат леко разочаровани. В предната част откриваме четири USB порта – за съжаление всички са 2.0.

Това, което прави устройството толкова специално е, че можете да включите към него вашата 100-доларова мишка, 250-доларова клавиатура и 150-доларов външен хард, да затворите вратичката му, да я заключите и да сте напълно спокойни, че никой няма да може да изтръгне любимите ви джаджи от кутията. Нещо повече – любимата ви флашка също може да остане напълно защитена в Bunker системата. Тя на практика влиза изцяло в нея. Изключително удобно.

Накратко - Bunker е евтино и практично устройство, което би могло да ви спести доста главоболия. Препоръчваме го на всеки, който иска да е сигурен, че мишката и клавиатурата ще си останат включени към кутията
Разглеждан(а) : 1 пъти!