Видео разходка из Windows 8
 
Да, BUILD приключи, но манията около Windows 8 продължава. Дори и шуменето около операционната система да заглъхне през идните месеци, очакваме възраждането му при официалното пускане на платформата по някое време през 2012 г. (най-вероятно).
През последната седмица Microsoft даде възможност на всеки да свали ранната версия за разработчици. Така Мрежата се напълни с разнообразни ревюта и впечатления за операционната система. В MobileNews.BG също не пропуснахме да се включим с обзорен материал.
Сега обаче е време да видите за какво става въпрос. При това на български език. Колегите от HiComm.bg (и по-специално Дарин Димитров, познат и от Telephone.bg) са подготвили 8-минутна разходка из Windows 8. Нея ще откриете няколко реда по-надолу. Надуйте звука на колонките или слушалките си и се отдайте на краткото пътешествие из дебрите на Metro и Pro UI. Имайте предвид обаче, че оригиналният текст на HiComm съдържа допълнителна подробна информация и впечатленията от първа ръка на Дарин. Така че, след като хвърлите едно око на видеото, съветваме ви да кликнете и тук. Едва ли ще останете разочаровани.

hicomm.bg
Разглеждан(а) : 7 пъти!