Zotac GeForce GTX 680 е пуснат за предварителни поръчки в холандски онлайн магазин
 
Nvidia все още може да не са пуснали графичните карти, базирани на Kepler, но компанията Zotac вече пуснаха за предварителни поръчки своя вариант на GeForce GTX 680. Графичната карта Zotac GeForce GTX 680, базирана на най-новото и най-бързо графично ядро на Nvidia се появи в холандския онлайн магазин ComCom.nl.

Продукта се продава на цена 426.20 евро, без включени данъци, а с данъци е 507.18 евро. Това се равнява на съответно $561 и $668, но не се очаква цените в САЩ да са еднакви с тези в Европа.

Без значение от цената, потребителите, които смятат да закупят графичната карта, трябва да знаят, че доставките ще започнат след от 2 до 5 седмици. Също така е вероятно, цените да спаднат след като картите вече бъдат достъпни. Zotac GeForce GTX 680 включва графично ядро Kepler с тактова честота 1.066MHz. Графичната карта е с 2GB GDDR5 памет, която е с честота 6.008MHz.За съжаление, в сайта няма друга информация за продукта, но той със сигурност поддържа 4-way SLI и multi-GPU конфигурации. Тъй като се предполага, че това ще е най-добрата графична карта на пазара, не би трябвало да има нужда от повече от една, освен ако потребителите не искат да се наслаждават на 3D Vision Surround гейминг. Графичната карта включва и два DVI изхода, както и по един DisplayPort и HDMI конектор.

Източник:kaldata.com
Разглеждан(а) : 1 пъти!