Loading Human Chapter 1

 
На склад!

Доставка
: Получи в петък, 26 април 2019 ако направите поръчка през следващите 3 дни, и 37 минути
Гаранция24 месеца  
 
Цена:    43.00 лв    
Код:
31338
 
 
Разглеждан(а) : 233 пъти!
 
 


Обобщена информация:

Loading Human е adventure игра, която ще те запознае с реалистични персонажи и трудни ситуации, които ще поставят на изпитание моралните ти устои.
Някъде в бъдещето, баща ти, признат учен, е на смъртен одър и ти възлага странен, междузвезден куест. Твоята задача е да се сдобиеш с енергиен източник, който ще спомогне за забавяне на стареенето.

 • Абсолютна свобода - голямата малка крачка към вируталната реалност вече е направена, но Loading Human се възползва максимално от възможностите на новите технологии. Всичко това е така, за да ти дадат пълна свобода на действие - да можеш да отидеш навсякъде, да изпробваш от всичко, да се почувстваш на истинско място .
 • Персонажите: 
  • Prometheus - млад астронавт, току - що дипломирал се от академията. Prometheus е твоят герой, а решенията ти ще оформят съдбата му.
  • Dorian Baarick - най - важният човек в историята. Той създава енджинът, който позволява на хората да пътуват от планета на планета. С тази свобода, обаче, идва и новото познание, новите граници и нови проблеми. С годините, Dorian разработва машина, която може да регенерира клетки и да предотвратява стареенето.
  • Alice - какво е една игра без хубава жена, особено когато е и умна. Alice е генен инженер, чийто талант я прави помощник на Dorian. Тя е част от неговите експерименти и по стечение на обстоятелствата става част от твоята история.
  • Дълбока, многопластова история, която ще те свърже с приятели и врагове, ще те накара да почувстваш истинска връзка с тях и може би, дори любов.
  • Създадена специално за VR, Loading Human e най - доброто приключение, което можеш да изживееш с хеадстета за виртуална реалност Sony VR.

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

Как ще получите гаранционо обслужване?


Гаранцията на всяка стока давана от производителя, е описана в продуктовата страница на съответната стока.
Гаранционният срок на всеки продукт започва да тече от момента на изпращане на пратката. Заедно с доставената стока, клиента получава гаранционна карта, указваща гаранционният й срок. В гаранционната карта са указани оторизираните сервизни центрове за съответния вид и марка изделие.
Ремонти по време на гаранционния срок се извършват само след представяне на фактура(касова бележка) и гаранционна карта.
Сервизни центрове в които този продукт може да бъде сервизиран
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 21-04-2019 8:01.