PC GAMES DIABLO 2 ADD ON | ДИАБЛО 2 ДОПЛ.

 


Доставка
: Получи в вторник, 16 юли 2024 ако направите поръчка през следващите 2 дни, 21 часа и 50 минути
   
 
Цена:    15.96 лв    
Код:
12721
 Единични бройки!!!
 
Разглеждан(а) : 10383 пъти!
 
 


Обобщена информация:

Diablo II: Lord of Destruction ще ви върне към преследването на Баал, последният оцелял Господар на Злото, скрит в скалистите варварски земи далеч на север. Начело на огромна ужасяваща армия от демони, Баал възнамерява да обсеби “Камъка на Света”, който предпазва смъртния свят от силите на злото, пази светлината от челюстите на разрухата и света от проклятие. Ще се сблъскате с нови предизвикателства, и нови приключения ще ви примамят по пътя към славата и кървавите битки със силите на злото. Спасете света от разрушение.

* Два нови класа герои – Убиец и Друид – всеки притежаващ по 30 уникални умения и заклинания.
* Възможност да преиграете четирите оригинални Акта на Diablo II с новите класове герои.
* Интерактивна обстановка - обсадни кули, укрепени барикади и др.
* Хиляди нови оръжия, брони и магически предмети, в това число Елитни и специфични за класовете предмети.
* Двойно по-голямо пространство в личния ви сандък.
* Над 50 вида нови чудовища, плюс 7 нови ункални боса.
* Над 20 различни Руни.
* Над 500 нови представки и надставки за магически предмети.
* Нови възможности за наемниците ви, включително екипиране с оръжия и броня, вдигане на нива независимо от вашия персонаж и др.
* Повишена трудност на Nightmare и Hell нивата.
* Нови рецепти за Horadric Cube.
* Повишен е броят на предметите, в които могат да бъдат вградени камъни, увеличаващи техните способности.
* Поддържа разделителна способност до 800Х600.
* Изцяло нов Акт (5-ти),съдържащ 6 нови куеста, действието в които се развива във Варварските скалисти планини, .

Системни изисквания:
Windows 95/98/2K/XP
Процесор 600MHz
Видео карта 16MB
Дисково пространство 650MB
4x CD/DVD-ROM
DirectX 8.0
Оперативна памет 256MB
*Изисква Diablo II*

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 03-05-2012 15:45.