PS2 GAMES PES 2010

 


Доставка
: Датата на доставката ще бъде уточнена допълнително след проверка, възможността, срока на доставка и цената на този продукт!!!
   
 
Цена:    39.95 лв    
Код:
06488
 
 
Разглеждан(а) : 2381 пъти!
 
 


Обобщена информация:

PES 2010 се концентрира върху вълнението от сблъсъците между играчите, създавайки истински предизвикателно преживяване, което постоянно ще изпитва уменията на геймъра. Интуитивната зонална защита ще покрива свободните пространства и играча непрекъснато ще трябва да търси нови начини да атакува. PES 2010 се фокусира върху това да бъде истинска футболна симулация, като изисква едновременно стратегическа игра и бързи реакции, също както е в реалния живот. В допълнение към ключовите елементи извън полето, вратарите са по-гъвкави и имат способности, присъщи на модерните „спирачи на голове”. Реферите в играта също са преработени, с по-интелигентен изкуствен интелект, което им позволява да отсъждат много по-балансирано по време на срещите.

PES 2010 е преминала основна преработка на визуализациите, която внася още повече реализъм във виртуалните изображения на футболните звезди от истинския живот, в това число изразяването на емоциите им. Подобрена е и системата за светлинните ефекти, благодарение на която промените в атмосферните условия са осезаеми! Значително преработени са и детайлите на различните стадиони, по-ясно са изобразени тревата и други елементи от игрището.

Сега анимациите преливат една в друга, като дрибъла и изстрела за гол се сливат в едно цяло. Показани са и повече индивидуални умения, в това число нови финтове и трикове, които ясно показват как протича играта. Няколко елемента са преработени изцяло, особено много са усъвършенствани анимациите при дрибъл, обръщане и ритане, има забележими различия в пасовете, когато играчът подава топката от стояща позиция и когато тича.

Реакциите на публиката при случващото се на терена сега са много по-разнообразни, добавени са нови песни и одобрителни викове. Пресъздадена е тънката разлика между срещите на собствен и чужд терен, а публиката ще реагира спонтанно на определени ситуации в играта, показвайки неудовлетворението или задоволството си. По същия начин, коментарите са подобрени, за да придават по-свеж, по-стегнат вид на играта.

Master League е напълно обновена с усъвършенстване в мениджърския аспект, което позволява на играчите да се наслаждават при менажирането на отбора.

Изкуственият интелект на играта е значително подобрен с добавянето на Teamvision 2.0. Сега халфовете и защитата работят заедно, за да покриват отворените пространства и да осуетяват атаките. Това има допълнителен ефект при премахването на „меките” голове, което връща PES 2010 към симулационните й корени. По отношение на атаките – сега геймърите могат да местят няколко играчи едновременно, да ги изпращат в различни зони, отваряйки повече възможности за отбелязване на голове от преди. При тези условия PES 2010 изисква ново ниво на контрол от страна на играча. Стратегическото мислене е точно толкова важно, колкото са и бързите пасове, но новата система по перфектен начин отваря пътя пред геймъра да наблюдава целия отбор.

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 04-12-2012 12:09.