StarCraft II: Heart of the Swarm - PRE-ORDER

 


Доставка
: Получи в петък, 21 септември 2018 ако направите поръчка през следващите 14 часа и 29 минути
   
 
Цена:    79.95 лв    
Код:
42285
 Единични бройки!!!
 
Разглеждан(а) : 3127 пъти!
 
 


Обобщена информация:

Издател: BLIZZARDЖанр: StrategyПлатформа: PC

Предварителната поръчка ви гарантира 10% отстъпка от цената на играта, безплатна доставка и получаване в деня на официалната премиера!


Притежавате ли необходимите качества, за да водите Рояка към победата? В StarCraft II: Heart of the Swarm вие трябва да помогнете на Сара Кериган да си извоюва път през обширна сингъл плейър кампания, която ще ви отведе в някои от най-опасните светове в Копрулу сектора. Ще се изправите срещу хитри противници, сурови околни среди и предизвикателства, които ще ви накарат да покажете най-доброто, на което сте способни на бойното поле.
Кралицата на остриетата вече я няма. На негостоприемната планета Чар Джим Рейнър е овладял мощта на древен Ксел'Нага артефакт в отчаян опит да попречи на Рояка на зергите да превземат сектора Копрулу, а артефактът възвръща човешкия облик на Сара Кериган. Без кралицата им, която да ги насочва и да ги обединява, Роякът се разпада на няколко люпила, пръснати из Копрулу сектора. Една от най-големите заплахи за галактиката е неутрализирана... или поне така изглежда.
Сара Кериган е във вихъра си. Дори и без ужасните сили на Кралицата на остриетата или мощта на зергския Рояк под нейно командване, бившият Гоуст си остава враг, който трудно ще бъде преодолян. Но ако артефактът наистина я е освободил, тогава защо Кериган търси разпръснатите из Копрулу люпила? Какво се е случило с Джим Рейнър? Дали Кериган все още търси отмъщение или преобразяването ѝ е дало нова цел?
Коя е Сара Кериган?

*Забележка: StarCraft II: Heart of the Swarm е допълнение към StarCraft II: Wings of Liberty и изисква наличието на основната игра!
Повече инфо от сайта

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 10-02-2014 10:06.