Цифров ефирен приемник с висока резолюция SRT 8113 (декодер)

 
Обадете се!

Доставка
: Датата на доставката ще бъде уточнена допълнително след проверка, възможността, срока на доставка и цената на този продукт!!!

Цената ще бъде актуална след получване на склад.
   
 
Цена:    65.00 лв    
Код:
19939
 Няма наличност в наш склад!!!
 
Разглеждан(а) : 9856 пъти!
Кратко описание-:
Насладете се на свободни програми с HD качество с моделът на STRONG – SRT 8113, снабден с много други екстри. Оборудван с UHF модулатор за връзка към втори телевизор, снабден с USB за запис и възпроизвеждане на мултимедия файлове. EPG с таймер функция и възможност за връзка към система за домашно кино с перфектен Dolby Digital+* звук.
 


Обобщена информация:

Демодулатор
Демодулатор: COFDM; 16 QAM/64 QAM
Режим на трансмисия: 2 K - 8 K

Видео декодер
Профил ниво: MPEG-2 MP@ML, AVC/H.264HP@L4.1, MPEG-4 ASP поддръжка
Видео резолюция: 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Decoding & Video Out: PAL
Аспект: 4:3 Letterbox, 4:3 Pan & Scan, 16:9, Auto

Звуков декодер
Поддръжка звук: AAC/DD+*/AC3/PCM
MPEG MusiCam Layer II
Честота на дискретизация: 32, 44.1, 48 KHz
Звуков режим: Stereo, Joint Stereo, Dual Mono, Mono
*Dolby и двойно-D са регистрирана търговска марка на Dolby Laboratories

Тунер
Основни характеристики: DVB-T, UHF & VHF Тунер
Входен честотен обхват: 174 – 230 MHz (VHF) и 470 - 862 MHz (UHF)
Обхват на преход изход: 47 - 862 MHz
Сигнал ниво: -82 ~-20 dBm

Модулатор
UHF RF модулатор, канали 21-69, фабрично зададен 38


Мултимедия
Видео възпроизвеждане: MPEG-1 and MPEG-2 encoded (mpg), VOB, AVI, MKV, TS, M2TS, MPEG-4 and MOV*
Звуково възпроизвеждане: MP3
Снимки: JPEG
**STRONG негарантира възпроизвеждането на видео файлове въпреки, че разширението е в списъка, понеже това зависи от кодеците, резолюция, битрейт (всички MPEG кодек формати се поддържат)

Памет и система
Флаш памет: 4 Mbytes
Системна памет: 128 MBytes

Конектори
ANT IN - IEC Женска
ANT OUT - IEC Мъжка
HDMI 1.3
TO TV – IEC Мъжка
TV SCART (RGB, CVBS, Audio L&R)
S/PDIF (коаксиален)
USB 2.0 порт: 5 V/500 mA (max.) поддържан

Основни данни
Захранващо напрежение: 220 - 240 V AC (SMPS), 50/60 Hz
Консумация: 4.20 W (typ.), 6.00 W (max)
Консумация в режим готовност: 0.5 W
Работна температура: 0 ~ +40° C
Температура на съхранение: -30 ~ +80° C
Работна влажност: 10 ~ 85%, RH, некондензираща
Размери (ШхДхВ) в мм: 160 x 110 x 45
Тегло нето: 0.38 kg

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 14-12-2013 10:58.