World of WarCraft: Cataclysm

 


Доставка
: Датата на доставката ще бъде уточнена допълнително след проверка, възможността, срока на доставка и цената на този продукт!!!

Цената ще бъде актуална след получване на склад.
   
 
Цена:    29.95 лв    
Код:
36880
 Няма наличност в наш склад!!!
 
Разглеждан(а) : 7100 пъти!
 
 


Обобщена информация:

Издател: Blizzard EntertainmentЖанр: MMORPGПлатформа: PC

Играта се играе онлайн и изисква заплащане на месечни такси!


Докато вниманието на Ордата и Алианса е насочено срещу Краля Лич в Нортренд, древно зло се е спотайвало в Дийпхолм - царството на Земята в Равнината на елементалите. Скрит от враговете си в забравено убежище, поквареният дракон-аспект Детуинг, познат още като Нелтарион - Повелителя на Земята, чакал, възстановявайки се от раните, получени при последната му битка с Азерот и броейки времето до момента, в който ще може да потопи света в изпепеляващ огън. Скоро Детуинг Унищожителят ще се завърне в Азерот и неговото триумфално въздигане от Дийпхолм ще разкъса света, нанасяйки ужасна рана насред континентите.
Докато Ордата и Алианса бързат към епицентъра на Катаклизма, кралствата в Азерот ще станат свидетели на мощни сеизмични промени, разпалването на война между елементите и възхода на необичайни герои, които ще въстанат, за да предпазят своя обезобразен и разрушен свят от тотално унищожение.
  • Две нови раси – впуснете се в приключението като една от двете нови раси – прокълнатите уоргени за Алианса или изобретателните гоблини с Ордата.
  • Максимално ниво 85 – придобивайте нови способности, развивайте нови таланти и напредвайте в path системата, нов начин да подобрявате героя си.
  • Преработени класически зони – познатите зони на оригиналните континенти Калимдор и Източните кралства са променени завинаги и са обновени със съдържание – от опустошените Лоши земи до безплодната Пустош, която сега е разделена на две.
  • Нови зони за високи нива – изследвайте новите части от света, в това число Улдум, Грим Батол и великия потънал град Вашдж’ир на морското дъно.
  • Повече рейд от всякога - наслаждавайте се на повече рейд съдържание отколкото в предишните допълнения, като можете да избирате по-предизвикателни съперници.
  • Нови комбинации на раса и клас – изучавайте Азерот в ролята на gnome priest, blood elf warrior или с някоя от многото други, невъзможни досега комбинации на раса и клас.
  • Напредък на Гилдиите – напредвайте като гилдия, за да печелите нива и постижения.
  • Нови PvP зони и полесражения – поемайте PvP задачи и всекидневни мисии на остров Тол Барад – нова подобна на Уинтърграсп зона – и разпалете война на всички нови полесражения.
  • Археология – овладейте новата второстепенна професия археология, за да намерите ценни артефакти и да спечелите уникални награди.
  • Летящи маунтове в Азерот - изследвайте Калимдор и Източните кралства както никога досега!
Повече инфо от сайта

Колко ще струва доставката на поръчка?


При получаване на място в офиса
Ако се намирате в Пазарджик или имате път през града може да предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в нашия офис, в резултат на което ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги.
При получаване на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик няма да платите нищо повече от нормалната цена на съответния продукт/продукти, които сте поръчали през онлайн магазина. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в нашия офис или в рамките на гр. Пазарджик изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.
Работното време на офиса е от понеделник до петък, 09:00 до 18:30 часа без прекъсване. В събота работното време е от 09:00 до 17:00.
При ползване куриерски услуги
Всяка поръчка от нов клиент следва да бъде потвърдена по телефона от наш сътрудник преди да изпратим заявените артикули. Очаквайте да Ви позвъним още на същия ден или до обяд на следващия работен ден. Ако вече сте поръчвали от нас, няма да Ви безпокоим по телефона за всяка следваща поръчка.
Минимална стойност на поръчка е 10.00 лева. Безплатната доставка за отбелязаните стоки е само за България. За поръчки над 800 лева от нов клиент се изисква капаро. За основание на плащането запишете номера на поръчката!
За поръчки над 800 лева и тегло под 20 кг., доставката е безплатна
Срокове за доставка след ИЗПРАЩАНЕ на стоката:
ПРИМЕРНО:
Стока поръчана в работен ден (Понеделник-Петък) до 14:30 и потвърдена или платена поръчка, може да бъде доставена най-рано на следващия ден.
Стока поръчана в Събота и Неделя може да бъде доставена най-рано във Вторник.
За да проверите стойността, времето за доставка и допълнителни услуги по доставката позвайте бутона "Изчисли цената" по долу!
За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл или потърсете в историята на поръчката за регистрираните си клиенти, след което можете да проверите с бутона "Проследи пратка" по долу!

Куриерски услуги от Еконт експрес

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.elcomp68.com/ ще пътуват на преференциална цена на доставка (с приложена 20% отстъпка) с куриерите на Еконт Експрес.

Ако решите самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт (без да се обвързвате с покупка от http://www.elcomp68.com/, за подготвените от Вас пратки по които сте платец, Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% от цената на куриерската доставка.

Econt -20
Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.
При наличието на допълнителни въпроси може да се свържете с нас на посочените контакти...

 
 


Бройки :    
Последна актуализация на : 16-01-2018 11:35.